Nieuws

10 Articles

Posted by jco on

Pupillen uitwisseling Elsloo

zaterdag 27 januari 2024

Wie gaat er mee? Wegen tussen 8:30 en 09:00 uur

We gaan proberen dit in 2 groepen in te delen zodat de wachttijden beperkt worden en de drukte in de zaal wordt teruggebracht.

Kinderen geboren in 2015 en later wegen tussen 8:30 en 9:00 uur geboren VOOR 2015 weging om 10:00-10:30 uur.

Wie durft?

Posted by jco on

Kano-Houthem; 17 maart 2024

Op 17 maart 2024 houdt Kano Houthem haar 15e Heuvellandtoernooi

Schrijf tijdig in want VOL=VOL, uiterlijk 8 februari sluit de inschrijving, maar of er dan nog plek is betwijfelen wij. De belangstelling is groot en het maximaal aantal deelnemers zal snel bereikt worden.

Plaats:

Gymzaal van basisschool “de Kring” Stellendaal 15, 6228 GC “De Heeg” Maastricht
(wijk 28). Ingang Varensdaal bij parkeerplaats.

Aanvang wedstrijd: 09.30 uur
Aanvang weging 1ste weging: 09.00 tot 9.30 uur andere tijden volgen.
Inschrijfgeld: € 9,00 per judoka, onze club betaald € 5,00 jullie dus maar € 4,00
Gewichtsklassen:
UITERSTE INSCHRIJFDATUM: DONDERDAG 8 Februari 2024


Wanneer je MEE WILT DOEN, SCHRIJF JE IN OP DE LES.

BEL of App 06-22391962, of MAIL naar judo@judocluboverhoven.nl . GEEF dan NAAST JE NAAM OOK JE GEWICHT DOOR.
(LET OP! Geboortejaar, 2010, 2011 of 2012 dan zijn verwurgingen/omstrengelingen TOEGESTAAN)

Posted by jco on

20ste Regenboogtoernooi

Judokan-Maastricht; 21 januari 2024

Op 21 januari houdt Judokan Maastricht haar 20ste Regenboogtoernooi

Schrijf tijdig in want VOL=VOL, uiterlijk 21 december sluit de inschrijving, maar of er dan nog plek is betwijfelen wij. De belangstelling is groot en het maximaal aantal deelnemers zal snel bereikt worden.

Plaats:

Gymzaal van basisschool “de Kring” Stellendaal 15, 6228 GC “De Heeg” Maastricht
(wijk 28). Ingang Varensdaal bij parkeerplaats.

Aanvang wedstrijd: 09.30 uur
Aanvang weging 1ste weging: 09.00 tot 9.30 uur andere tijden volgen.
Inschrijfgeld: € 9,00 per judoka, onze club betaald € 5,00 jullie dus maar € 4,00
Gewichtsklassen:
UITERSTE INSCHRIJFDATUM: DONDERDAG 21 December 2023


Wanneer je MEE WILT DOEN, SCHRIJF JE IN OP DE LES.

BEL of App 06-22391962, of MAIL naar judo@judocluboverhoven.nl . GEEF dan NAAST JE NAAM OOK JE GEWICHT DOOR.
(LET OP! Geboortejaar, 2010, 2011 of 2012 dan zijn verwurgingen/omstrengelingen TOEGESTAAN)

Posted by jco on

Bedankje

Oktoberfeest 2023:

De oktoberfeesten in Sittard zijn weer voorbij. Wij hebben als vereniging weer met een aantal vrijwilligers kunnen meehelpen. De verdiensten daarvan komen in de judo-kas terecht waarmee we weer leuke dingen kunnen doen. De opbrengst wordt onder meer gebruikt voor de aanschaf van de prijzen voor onze jaarlijkse clubkampioenschappen en om de contributie betaalbaar te houden en om de eigenbijdrage aan het jaarlijkse uitstapje voor onze leden aantrekkelijk te houden. De vrijwilligers die hebben meegeholpen hebben niet allen flink mogen “werken” maar hebben ondertussen ook genoten van de sfeer in het groot “Brand-Weizen” Paviljoen. Hartelijk dank voor jullie inzet en de daarmee gegenereerde inkomsten voor onze vereniging. Vertel het vooral aan andere ouders/leden, immers volgend jaar is er wederom een oktoberfeest en kunnen wij wellicht met nog een grotere club vrijwilligers onze “Lederhose” en “Dirndl” aantrekken om mee te helpen.

Reinigen tatami:

Langs deze weg willen we een ieder bedanken die op donderdag 7 september van 20:30-21:30 uur heeft meegeholpen met het reinigen van de judomat, de tatami. We waren met genoeg vrijwilligers om de klus, schrobben, drogen en rechtop zetten van de matten binnen een uur te klaren. Op vrijdagmorgen hebben wij de schone matten in de karren gelegd. Vanaf dinsdag 12 en donderdag 14 september konden we weer op een super schone mat de trainingslessen verzorgen. Nogmaals Leden Ouders Bestuur namens de trainers bedankt.

Posted by jco on

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Oktoberfeest in Sittard van 13 -18 oktober 2023

Judo Club Overhoven helpt al jaren mee op het grootste feest van het zuiden, het Oktoberfeest te Sittard.

Hiermee spekken wij onze club-kas. Ook dit jaar draaien we weer bardiensten in het grote Brand-Weizen paviljoen. Samen met een 20 tal andere verenigingen leveren wij vrijwilligers om zes dagen lang de bezoekers van het paviljoen te voorzien van een drankje. De vrijwilliger verdient 6 euro per uur voor de clubkas. Dat telt lekker aan wanneer we met een aantal vrijwilligers meehelpen. Wellicht zijn er ouders of bekenden die dit voor onze vereniging willen doen.

Er zijn voorwaarden:

  • je moet 18 jaar of ouder zijn
  • je moet een geldig ID hebben
  • je mag “trachten” kleding dragen
  • je mag GEEN consumpties gratis weggeven ook niet aan familie of bekenden.

OPGELET! De laatste voorwaarde is heel belangrijk, immers wanneer door de organisatie wordt geconstateerd dat er consumpties gratis weg worden gegeven, wordt de hele vereniging naar huis gestuurd en ontvangen we GEEN vergoeding ook niet voor de reeds gemaakt uren.

De organisatie Sjtichting Oktoberfeeste in Zitterd regelt voor alle vrijwilligers een T-shirt en een herinnerings-pin. Verder zorgen ze voor een hapje tussendoor en uiteraard mag je tijdens het meehelpen drinken ook een biertje maar hou het bij een paar. Je kan niet “dronken” achter de bar staan. Ook hier ziet de organisatie op toe.

Vrijwilligers zijn nodig voor de volgende dagdelen (tijden kunnen nog iets afwijken):

  1. Vrijdag 13-10 van 18:30-02:00 uur
  2. Zaterdag 14-10 van 18:30-02:00 uur
  3. Zondag 15-10 van 10:30-16:30 uur
  4. Zondag 15-10 van 16:00-22:00 uur
  5. Maandag 16-10 van 12:30-17:00 uur
  6. Maandag 16-10 van 17:30-01:00 uur
  7. Dinsdag 17-10 van 17:30-01:00 uur
  8. Woensdag 18-10 van 17:00-01:00 uur

Wil je meehelpen onze clubkas te spekken dan meld je aan, overleg op de training met elkaar welke dagdelen. Mail naar Judo@judocluboverhoven.nl of stuur een Whats-app bericht of bel 06-22391962 (Sensei Jean) ook voor meer informatie. Doe dit wel voor 9 september. Zodra we weten voor welke dagdelen we kunnen meehelpen volgt er nadere info.

Bestuur Judo Club Overhoven

Posted by jco on

Matten Poetsen 7 september 2023

Elk jaar na de zomerstop reinigen wij de matten. Ook dit seizoen gaat dat gebeuren en wel op 7 september aanstaande na de donderdagtraining om 20:30 uur. Ook leden/ouders van de dinsdaggroepen zijn hierbij welkom immers zij gebruiken de “frisse” matten ook.

Wij, het bestuur zorgen voor de materialen, emmers, schoonmaakgerei, schrobbers en droogdoeken. De handjes geven we er allemaal samen aan, dan is het als bij zovele zaken “vele handen maken licht werk”. Matten laten we de nacht over in de gymzaal drogen en ’s morgen worden deze door een aantal bestuursleden in de judo karren opgeruimd.

Help je mee? laat het even weten!

Posted by jco on

Zomervakantie

Onze lessen liggen stil gedurende de schoolvakantieperiode(s) en wel van 15 juli t/m 27 augustus 2023.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie dan ook weer graag uitgerust en met een “volle accu” 29 of 31 augustus weer op de training verschijnen.

De groepen zullen wij de komende weken herzien en in de eerste weken na de vakantie zullen we deze in overleg met ouders en leden indelen.

Posted by jco on

Reisje judo club

Zaterdag 17 juni zijn we met ruim 50 personen naar de Efteling geweest.

Prachtig weer wanneer je echt van warmte houdt. Rond 08:15 vertrokken uit Overhoven naar Kaatsheuvel, om 10:00 uur waren we allemaal binnen de poorten van de Efteling en een sprookje kon beginnen. De Efteling is zo groot dat we elkaar maar af en toe tegen kwamen. Om 17:45 verzamelen bij de uitgang en te zien aan alle verhitte hoofden was het een geslaagde dag. Iedereen op tijd in de bus richting Overhoven. Om 19:50 was iedereen opgehaald en naar huis. Moe?, nee hoor de ogen vielen al dicht in de bus. Volgend jaar weer een uitstapje?

Posted by jco on

Wijkfeesten Overhoven

Op 3 juli 2022 vinden de wijkfeesten plaats in en rondom “Oos Kaar”

Wij als judoclub doen mee in de organisatie van dit gebeuren en we zouden het fijn vinden wanneer onze judoka’s daar ook zouden zien.

Wat is er zo al te doen:

Er is tractor met huifkar die langs een aantal bijzondere plekken van onze wijk toert.

Een twaalftal kinderspellen, die gratis gespeeld kunnen worden en waar ook leuke prijzen mee te verdienen zijn.

Een sprinkussen voor de allerkleinste mag natuurlijk niet ontbreken.

Daarnaast wordt er een demonstratie door onze eigen Dart Club van Overhoven gegeven.

Verder zijn er twee Formule 1 simulatoren waarbij het gaat om de snelste rondetijd neer te zetten. Daarbij valt een fraaie beker en titel “Snelste coureur F1 Simulatie race” 2022 te winnen. Dit is NIET gratis maar de kosten zijn beperkt.

Dit alle wordt muzikaal opgeluisterd door de Marotte-kapel en DJ Peter.

We zien jullie graag met pappa maama opa oma of wie dan ook.

Posted by jco on

Onze eigen website

Beste judovrienden,

Als voorzitter van Judo Club Overhoven is het voor mij een eer om u te kunnen melden dat ook wij gebruik gaan maken van de digitale omgeving en onze eigen website gaan lanceren.

De afgelopen maanden is er, met name door de webdesigner, hard gewerkt om de lay-out voor de nieuwe site gestalte te geven. Uitgangspunt van het bestuur was en is een website die eenvoudig benaderbaar en gemakkelijk te raadplegen is.

Geen overbodige en onnodige informatie plaatsen en wat als belangrijkste uitgangspunt gold, het voortdurend blijven verversen van de informatie. Zodat de informatie en gegevens die men raadpleegt ook actueel zijn.

Wij als Judoclub hopen dat de website een toegevoegde waarde heeft en een ieder die geïnteresseerd is in het wel en wee van onze vereniging.

Een woord van dank gaat uit naar Claire Widdershoven die met haar bedrijf Get Impressed er voor gezorgd heeft dat u ons op deze digitale wijze kunt benaderen.

Jo Widdershoven
Voorzitter Judo Club Overhoven